Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj- mlad kuhan krompir s koprcem in maslom, pečen sir za žar in kumare;

danes pa špageti s kislo smetano in zelišči, zvečer bomo pa verjeno tud kaj dobrega dobil, saj gremo na ohcet.

katti

Od rimljanke sem dobil dve  " filani " papriki ( pireja nisem hotel, marelični kolač pa ni ponudila ):

ežoj

A ne, da smo se že naveličali gob???

jade
Klinc gleda še Levstika in ono njegovo pot od...do, če pa nikjer notri ne piše, kje je treba k jade zavit ...zdej pa sam noge bolijo od kroženja tam naokrog. Ehhhh, pa taki pisatelji . japapa, ste vsaj kakšnega klopa dobili, če že do gob tud vi niste prišli? (itak pa tud vem, da je tista gornja neka solata samo taktička varka...če en cajt bo zraven prpopala kakšne jurčke z žara......kar naj ji plastika žar frderba ). Ognjič

Kruhovi cmoki, golaž, zelena solata s "perjem" mlade čebule

Issi
Nič, nada, niente..tut klopov ne, Ognjič!!Še dobro, da smo imeli taploščate flaške sabo, če ne bi hinrihtal Je bil pa tale orientacijski pohod v bistvu zelo poučen: zdaj vem, kam se NE gre Danes jem: kruh s pašteto, tako kot v dobrih starih časih na morju in cockto.. Po sončnem zahodu pa ne povem kaj japaja

Za enkrat juha, bomo videli do kdaj bo držala, pol poiščem kaj drugega:

juha je prava ( od taprave magi kocke ), žličniki so pa moji.

Kuhinja in jedilnica za lepo vreme, prt za nedelje in praznike........ to itak že veste

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 11. 2010 14:02

Ravno končam z juho, ko zvonček zacinglja. Kaj je?................ Marelični kolač:

To verjetno una od včeraj ima slabo vest . Tokrat ja z orehi, dober. Sem mogel poskusit!

ežoj
Danes: zelenjavna juha, pečen krompir, pečeni piščančji zrezki dušeni na čebuli, žajblju, lovor in malo šetraja zalit z malo juhe, zelena solata, piškotno pecivo z borovnicami in ribezom NENA58
Danes: goveja juha z ribano kašo, piščančji file v zeliščni skorjici, pire krompir, mlada zelenjava (grah, korenček, koruza, bučke, stročji fižol, česen, čebula pa mogoče še kaj) podušena skupaj s provansalskimi zelišči, endivija s krompirjem in jajci......... Po krajšem oddihu pa še skutino pecivo za požrešne sosede in . micogica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti