Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaaaa  

Pozdravček!

Še dobro, da Dragička ni opazila, da mi južno tašča skuhala, bi rekla kakšna je pa to tamlada...

jade

Opazila, opazila, da ti je južno tašča skuhala.

Danes: Ješprenj, ki mi ga je skuhala tašča, domač kruh, ki mi ga je spekla tašča in skleda domače solate z vrta, ki mi jo je nabrala tašča. (a nimam jaz dobre tašče?)

Se mi zdi, da si vesela, da imaš takšno taščo; tašča pa sigurno tudi srečna, da ima tebe za snaho.

Pozdravček!

P.S. Jaz bi te tudi imela za snaho, ampak že eno prijazno in luštno imam.

Danes: krvavica, bela klobasa, krompir v zeljnici (ali zelnici - ne bi vedela, kaj je prav)

Jutri: vampi s koruznimi žganci in zelena solata

rrr
Tudi meni je vedno bolj všeč ežojeva jedilnica za lepo vreme. Tale študent je pravi.Ni lahko ugajati tako zahtevnim kulinaričkam.In tudi kuha na prvi pogled .Da ne govorim o vinski ponudbi ,. naor
Jota iz kislega zelja, bolj vodena, namesto juhe. Kislo zelje s krvavico. Kislo vreme. Da ostanemo v sozvočju z zunanjimi okoliščinami, sladice ni japaja
Ja tale ežoj je res super študent. Tudi meni je všeč da si privošči kakšen kozarec vina saj paše k dobri hrani. Tudi mi si pri dobrem kosilo v nedeljo ko smo vsi privoščimo kakšno dobro vino saj mislim da ni dobrega kosila z dobrim vinom. Lep večer. irena66
Danes: kurja juha z ribano kašo, pleskavica in leča v solati. Jutri: dušeno sladko zelje, krompir v kosih in kranjska klobasa. lp leonka
Danes: pizza! LP zvitorepka

ČETRTEK:

Pašta-fižol:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti