Včeraj: Zeljanta solata. Bo kar večx na spisku v prihodnjih dnevih
Danes: Včeraj pečen prebranac. Bo za 2 dni, oz. bom nesel polovico staršem. Plemenit pa sem, plemenit...

Tajski rdeči curry
Včeraj: Zeljanta solata. Bo kar večx na spisku v prihodnjih dnevih
Danes: Včeraj pečen prebranac. Bo za 2 dni, oz. bom nesel polovico staršem. Plemenit pa sem, plemenit...
cochon de lait = odojek
beignet = ocvrtek
Ti nam pa delaš gušte, Vanja! Predpostavljam, da uživata v cajunskih dobrotah, napiši še kaj več, prosim. Bo mogoče še kakšna fotografija?
nola
Pohane marele![]()
Goveja juha, krompirjevo-mesna musaka, kumare v solati, jabolčni kompot, vse se še kuha......![]()
Lep dan vsem![]()
Danes rižota z mesom in grahom, solata. Posladek proti večeru: sladek mošt, prvi pečen kostanj letos. Sem ga že navsezgodaj nabirala .... ![]()
![]()
komaj čakam da ga spečemo! ![]()
PETEK:
Česnova juhica s popečenim kruhom; pečene marinirane perutničke, pečen krompir; zelena solata:

Pozdravček!
Danes bo zelenjavna rižota z pridihom piščančka, paradižnikova solata.
tanjajGlihkar sem se odločila, da bodo postrvi, verjetno z radičevo solato s fižolom in ena priloga (riž/kvinoja/krompir). Zgodnja, ane :)![]()
Danes: za 1/3 družine ocvrte marele, za drugo 1/3 sataraš (ki sem ga morala vzeti iz skrinje, da sem naredila prostor za gobe), za ostale široki rezanci z gobovo omako, za vse pa radič v solati s fižolom.
rosiePri nama pa rižota z jurčki in zelena solata.
Božansko.
Bo treba kmalu ponovit vajo.
irena66Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Moje štručke