Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes; postrvi z maslenim krompirjem, zadnje kumare v solati.

rosie

danes makaronovo meso, zeljnata solata z fižolom in grozdje

lera

Pri nas včeraj in predvčerajšnjim: puranovi zrezki v omaki, rizi-bizi in zeljna solata

danes: pečenice (čist sveže,včeraj narejene), sladko zelje in pire

jutri: zelenjavna juha, palačinke s skuto, jabolčni kompot

tabu

Ocvrte marele- so bile manjše, tako sem jih nekaj zaprtih polnila s sirom, pire krompir, zelje s fižolom.

katti

Katti zelo lepa slika. 

danes: piščančja prsa z zelenjavo, kuhan riž, zelena solata.

breskva

Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 27. 2012 19:49

danes: rižota z mletim mesom

mali kuhar

Danse, makaronovo meso,mešana solata,

Milži

Solata iz leče, pora, mladega sira in paprike. Zraven pa bruskete s paradižnikom in baziliko,

aby

-včeraj samo skutin zavitek in nekaterine, ker je bila rojstnodnevna večerja( kanapeji s tninimim namazom, olivo in mocarello, bakala, narezek-pršut,suha salama, šunka, sirna plošča, krompirjeva solata, vložene kumare in olive, za sestro, ki doji pa domača goveja juha z domačimi rezanci, torta-veliko torte)

-danes pizza 4 siri in ostanek torte

lp

ledenka_

Naj mi moderatorji oprostijo.

Končno sva na dolga leta planiranem kulinaričnem izletu. Kje piše, da mora biti fenomenalna hrana draga!

Včeraj etouffee z lokalnimi rakci (sem skoraj skodelo pojedla) in jambalaya z aligatorjevo klobasico. Pogled na 5 fantov, ki šibajo jazz. :)

Danes: pizza s čebulnim maslom (namesto paradižnikove omake), špinačo, nekoliko rdeče čebule in cochon de lait, kar je neka barbeque svinjina, še malo pečenega česna povrhu.  Beignet s lokalnimi rakci in sirom ter neko omako. Za umret dobro. Pozdravit naju pride lastnik/kuhar. Ker nama tale beignet ne gre v glavo pojasni, da je po svoje imterpretiral beignet(naj bi menda pomenilo samo pohano testo) in je spohal calzone ter ga imenoval po svoje.

Beignet je sicer neodišavljena verzija naših krofov, na veliko posipana s sladkorjem v prahu. Kdor je kdaj jedel krofe, mu tile pohančki ne bodo všeč. Apak sprobat jih je bilo treba, ob reki, par ur kasneje.

Pozdravček!

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti