Danes - goveji zrezki v omaki, ostalo malo še od včeraj, velikooo širokih rezancev, kitajsko zelje s fižolom v solati
Jutri: gobice bodo, danes nabirala![]()
Danes - goveji zrezki v omaki, ostalo malo še od včeraj, velikooo širokih rezancev, kitajsko zelje s fižolom v solati
Jutri: gobice bodo, danes nabirala![]()
Hej ežoj tvoje fotke so mi všeč, tud tiste z meglo. Nov fotič?
Pa hvala za pohvale.
Pri nas danes en ješprenjov čorbiž z zelenjavo in ajdovo kašo pa domač kruh >

danes: pečen piščanec s čičeriko, solata
mali kuharDanes: gratinirana polenta s špinačo in sirom s plemenito plesnijo, zeljna solata.
Ninja24Včeraj smo pa jedli nekaj kar me je spominjalo na otroštvo: skuhan in na čebuli popražen svež bob, pire krompir in čežana....se še kdo spomi tega iz mladih dni? Mojim otrokom je bilo všeč, sploh bob je bil povod za obnovo pravljice o ogelčku, slamici in bobku :)
ANJAPonedeljek - piščančja obara, palačinke
Torek - ričet, popečen kruh z zeliščnim maslom
Sreda - žrebičkovi zrezki v smetanovi omaki, svaljki, mešana solata
danes - rižota, mešana solata
BrgitaSREDA:
Na terenu: zelo zelo dobra krompirjevo-česnova juhica, pečene piščančja bedra, mlinci, matovilec s fižolom.
ČETRTEK:
Ričet s suhimi rebri:

Pozdravček!
Ker sem do nedelje ostala sama z mojimi ![]()
bomo kuhali bolj po njihovih željah....
Danes so si zaželeli pečenega piščančka, pečen krompir, čežano , zeljno solato in rdečo peso v solati....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes bo pire krompir, kumare v omaki, piščančje polpete in zelena solata.
tanjajDanes paradižnikova juha, pohan piščanec, zeljna solata s kromprijem. Pozneje pa idinjača, mnjami---
regica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Pesto palačinke