Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

S krompirjem, korenjem in bučkami pečeni brncini, solata.

rosie

danes: pasulj

mali kuhar

katti, štipendija bila ( saj več kako rečejo: še en teden pa bo štipendija, pa še en teden pa je ni več ).

Danes pri meni: paprike po tržaško ( ):

ežoj

Danes: goveja juha, kuhana že včeraj, ostalo pa vse bolj tako-tako, kar se je našlo, sem pekla potratno poticopa lepo nedeljo želim

babka1951

Danes: zelenjavna juha z lisičkami, ajdovi žganci, jabolčna pita.

lp

irenakr

Danes: boranija, pire , zelena solata, 

breskva

Zelenjavni quiche, pečeno piščanjčje meso, solata, jabolčni zavitek.

Tinky Binky

Danes smo prešali . Mmmm sok je sladek.

2 fotki.

Jedli smo v jedilnici za lepo vreme .

Zelenjavna rižota, solata: endivja, radič, fižol. Na krožniku je še namaz s papriko, narejen včeraj, danes sproban- super je.

katti

Danes pri nas: gobji golaž, krompir na pol poti med koščki in pirejem, endivija v solati. 

Jutri: bučna juha, bučke še kar rastejo, ocvrte marele (ki tudi rastejo, pa dobri ljudje tudi obstajajo, ki so nam jih prinesli), bučke in piščančje meso, pire krompir, radiuč in endivija v solati, popoldan kava in zadnje zaloge smetanove potice (iz zamrzovalnika).

rimljanka

Danes: pokončno pečen piščanec, ajdova kaša z jurčki, endivija z jajčki in pa potratna potica

lep deževen dan

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti