danes bo "bolognes" omaka (mleta govedina, mladi čebulček, paradižnik in paradižnikova omaka) in pirini špageti. Za sladico pa verjetno puding iz kokosovega mleka... :)
s_luce
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
danes bo "bolognes" omaka (mleta govedina, mladi čebulček, paradižnik in paradižnikova omaka) in pirini špageti. Za sladico pa verjetno puding iz kokosovega mleka... :)
s_luceDanes: zrezki purana v čebulni omaki,ajdova kaša z gobami, rdeča pesa v solati, potica
mopsikaČetrtek:
![]()

Pozdravček!
Danes čorbica: krompir, korenje, makarončki, hrenovke
Danes krompirjeva solata in polpeti. Kasneje ostanek jagod.
tanjajGoveja juha z zvezdicami, piščančja rižota z zelenjavo, primorski radič( kako je pa to dobro, sem čisto navdušena in sem ga šla včeraj posadit, ja upam, da bo tudi moj tako nežen in okusen) s krompirjem, za enega se je pa našla filana paprika iz zaloge in sem mu zraven pripravila pire krompir!
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sreda: svinjski zrezki s porom, kuhano kolerabo, mešana solata (rdeče zelje, kitajsko zelje in fižol)
Četrtek: ješprenj s porom in korenčkom, svinjski zrezki, mešana solata
Nič juhe danes, samo paprikaš iz divje race in bulgur. Pa solata poleg. Na vrh pa palačinke.
yulchiPonedeljek:
A lean start of the week, oz. kot bi porekli jeziku naše male babke
;
Za nežen začetek tedna ter priprave na vročino, sem si kar zamešal 1/2domače skute 1/2TUŠ puste skute + začimbe + domač olifc + članek iz Globala (aja, tudi tega sem dodal?!?!);
V opombo; Članka SEVEDA nisem pojedel, le prebiral sem ga, ob osvežujočem obroku
Nadaljeval pa s popoldansko malco v prijetni družbi,
in s protein QUEST BAR peanut butter muFinom;
Torek:
Nekaj na hitro....vtži bremzo v usta ![]()

Sreda:
Poletno in na hitro...preveč dogaja za kulinarične presežke
Četrtek:
Papan in Maman na obisku, zatorej takšna HILTON ponudba ![]()

Danes: fižolovka,potica.
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Fokača s paradižnikom in timijanom