Danes: zelenjavna omaka, špinačni rezanci, berivka, tiramisu s pudingovo kremo

Jernejeva sadna torta s smetano
Danes: zelenjavna omaka, špinačni rezanci, berivka, tiramisu s pudingovo kremo
preveč nakuhanih testenin od včeraj (polžkov) + preveč razraščeni koromač na vrtu = makaronov narastek (omakca iz prepražene čebulce, česna, koromača, malo začinjena, podlita s smetano, v njo vmešan parmezan in jajca)![]()
![]()
![]()
Daes: špageti v bolones omaki, paradižnikova solata, pesa v solati,potica z biskvitnim nadevom
mopsikaMusaka in berivka. Kasneje jagode.
tanjajVčeraj: testenine s pišancem v omaki z porom in korenčkom.
danes: svinjska ribica v omaki iz melancan in bučk ter skutni cmoki..
testenincaTorek: vampi po tržaško, zelena solata, soparnik, skutni zavitek;
(vse na terenu
)
Sreda: kremna zelenjavna juhica z rižem; sarmice v listu trte, pire krompir, zelena solata z mlado čebulo; jagode

Pozdravček!
Danes kosi piščanca z različni zelenjavo, pečen krompir, mešana solata- rukola, radič, solata( smo dobili iz primorske eno pošiljko)![]()
![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Kosilo: Danes kr neki, ni niti za slikat.
|
, če te ežoj bere
Samo enkrat sem napisala nekaj podobnega, nikoli več![]()
Po hladilniku se mi je valjal pršut, ki se je zapeljal mimo sušilnice, pa še to hitro, zato danes poleg zelenjavne mineštre še široki rezanci s pršutom, grahom, česnom...
radič (primo tajo)
lp
mzm
Danes brez slikic, je mladina prišla tako zeloooooo lačna ![]()
Puran po pariško, pire krompir, stročji fižol in korenje v omaki, solata vseh vetrov, so jo poimenovali, lučke iz skrinje in jagode s smetano, ko so odšli, je bilo treba pospravit kuhinjsko razdejanje. Nič časa ni ostalo za
in
.
Ponedeljek: makararoni in čebulna omaka s papriko od nedelje, solata.
Torek: krompirjev golaž.
Sreda: juha iz vrečke, krompir v kosih, pečena kri z jajčkom, rdeča redkvica.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci