Ponedeljek: ![]()
![]()
Piščančja juhica (od včeraj); na čebuli pražen korenček in paprika, prebranac (od včeraj); zelena solata

Pozdravček!
Ponedeljek: ![]()
![]()
Piščančja juhica (od včeraj); na čebuli pražen korenček in paprika, prebranac (od včeraj); zelena solata

Pozdravček!
Danes: ena juhica in palačinke
Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike.
Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao).
Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog
Danes goveja juha od včeraj, domači rezanci v smetanovi omaki s piščancem in berivka.
tanjaj| vesnal je napisal/a: |
Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike. Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao). Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog |
Tebe je pa daleč odneslo za ljubi kruhek
. Veliko uspeha in lepih doživetij ti želim!
Kosila še ni, ker sem v službi. Tudi še ne vem kaj in kdaj bo.
OgnjičZelo zanimivo, vesnal, z veseljem bom brala nadaljevanje. Pa veliko lepih in dobrih doživetij vama želim!
dagaPozdravljen ežoj! Krasno je videti spet tvoj post. Veliko vsega lepega ti želim!
dagaDanes: pečeno jagnje, na hitro prepraženo mlado zelje in v oblicah krompir
skleda radiča, teran in voda
@naor, čakam...tap...tap...tap...![]()
lp
mzmEžoj, dobrodošel nazaj. Smo te prav zares pogrešali. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miška, jejhata, jejhata, zdaj me boste pa držali za besedo. Počakajte še malo, nisem se še lotila , a vidim, da obljuba dela dolg.![]()
![]()
Danes gosta zeljna juha s krompirjem, berivka z jajčkom. Spomladanski menu.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Svaljki z žajbljem