Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke je napisal/a:

Danes: dobro začinjene šibre s prilogo

skleda radiča (primo tajo), teran in voda

lp

mzm

Muaaaaaa, recept za tote krogle iz šibrovke, molio bi lepo!!! 

Jutri jih že naredim...obožujem faširano in takšnega izgleda zadevice. Prav slišim, kako hrskne. Zraven pa naredim gorgonzolino grahovo omjak, ali pa hrenovo!

Bom kar rekel; VELIKI KUHAR saj si že res pravi cumpra mož ratal, da QUEST BARe dobiš v BPcentru na Tržaški, pri McDonaldsu (ironija usode, a ne? No, če boš še lačen, pa hitro še en BBQ MAC rukneš, hihi). Okusov je ogromno, cena pa 3€. 
Kot si napisal, DOBRI DA DOL PADEŠ, le LEMON ČIZKAKE ti odsvetujem. Sem sicer nor na čizkajke, a talele, no ja...not for me.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, evo ti "kugličnega recepta": meso, sol, majaron, timijan, koper, pekoča mleta paprika (ali sesekljan čili, meni ga je zmanjkalo), trije prahki cimeta, skupaj zmlet suh paradižnik in kapre, šilce radenske ter ogromno potrpljenja pri izdelavi šiber, ki jih na vročem olju na hitro popečeš in zaliješ z malo belega vina.

Danes bojo drugi kuhali zame (prosto po ežoju).

lp

mzm

Danes:: jota , kmečki kruh, kokosova potica,

Pa še to, Moje zlato, hvala ti za recepte,zelo si se potrudila, saj si vse nazorno opisala in poslikala. Z veseljem sem prebirala tvoje recepte,ugotovila sem,da imate verjetno radi juhe,ker jih imaš vsak dan na meniju, pa tudi tvoja slovenščina je čisto v redu, res zelo dobri recepti,se jih bom kdaj poslužila,ko ne bom imela ideje, kaj skuhati, še posebno,ker omenjaš v večini recepte za slovensko kuhinjo, kakršno kuham tudi jaz, pa lep pozdrav.

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 14. 2014 10:19

Včeraj nisem delala rezancev, temveč sem le zakuhala gresove knedlčke.Zraven  sem naredila domače pleskavice iz mletega mešanega mesa in mletega piščančjega, dobro začinjene in polnjene z mocarelo. Zraven je bil pečen krompir in kumarična solata.

Danes bo spet juha z rezanci, telečji trakci v omaki, dušen zelenjavni riž, zelena solata in črna redkev v solati

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sreda:            

Goveja juhica; krompir na ohrovtu in česnu, popečena govedina iz juhe; zelena solata; jagode

Pozdravček!

Danes bo pečen krompirček, zelje v omaki in pečen zrezek pišč. in zelena solata s korenčkom.

tanjaj

pri nas danes za ene pomfri iz pečice, za druge riž s papriko, za vse pa puranji zrezki

za sladkanje pa jagode

beva

Včeraj rižota, domača solata

danes popečen piščančji file na špinačni posteljici, dušeni šparglji in domača solata

Včeraj: golaž, polenta

Danes: goveja juha, rižota s piščančjim mesom, solata

Jutri: solata, špageti s tuno

Petek: pečena piščančja jetrca, pire krompir, solata

matejaoz

MBrando je napisal/a:

Bom kar rekel; VELIKI KUHAR saj si že res pravi cumpra mož ratal, da QUEST BARe dobiš v BPcentru na Tržaški, pri McDonaldsu (ironija usode, a ne? No, če boš še lačen, pa hitro še en BBQ MAC rukneš, hihi). Okusov je ogromno, cena pa 3€. 
Kot si napisal, DOBRI DA DOL PADEŠ, le LEMON ČIZKAKE ti odsvetujem. Sem sicer nor na čizkajke, a talele, no ja...not for me.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

To pa je v Mariboru ane? Na žalost živim na drugem koncu Slovenije, na obali :(

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti