Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ojla, ne mislit, da cel teden nisem nič kuhala , kako lepo je bilo daleč stran od potrošništva, ob toplem ognju starega " šporhejta ", mir, tišina... ko je tako enostavno skuhati samo iz sestavin, ki jih imaš na razpolago in ki si jih z muko prinesel s seboj, nič ne kompliciraš in vse se poje, kar se skuha. Kuharski utrinki tega tedna:

pozdravček za vse vas v ponedeljkovem jutru

in rožice in dobre misli samo za ežoj-a

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: pečen losos s holandsko omako in glazirane redkvice za prilogo. 

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/grilled-salmon-with-h

cosmo

Razvajanje za vikend...feeling like a  at my PARENTS house na Tinju; 
Sobota:

Nedelja:

Realnost mestnega življenja, pesimizma, slabe karme in kapitalizma....ampak se moram vračati domov, da pol toliko bolj cenim gore, samoto, Tinje in svoj svet;
Ponedeljek:

Torek:

Sreda:

Četrtek:

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Juha, špageti, solata.

Shari, kak smo si ljudje različni. 

MBrando, super slikce. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: polnjena paprika,pire krompir s korenčkom , rdeča pesa

mopsika

@MBrando - vedno znova me s svojimi zapisi in slikicami zadnje čase, spraviš v eno prijetno razpoloženje

Danes pri naju: juha na brzino iz vrečke, veliko mesa kruh in solata

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Včeraj goveja juha z zvezdicami, za naju s hči file morskega lista z zelenjavo( sem imela le dva manjša za porabit), za fanta pa ena porcija golaža iz zamrzovalnika in polžki, vsi pa zeleno solato z redkvicami

Danes fižolova juha, palačinke

Super ste s slikicami, jaz sem manj pridna....ta vrt mi vzame ogromno časa...ravnokar sem se vrnila s sadikami paradižnika, paprike, pa brstičnega ohrovta..pa tuhtam a le ni premrzlo za posadit?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Petek:          

Juhica iz telečjih kosti; nekaj podobno "hadžijski čevap" (gledala na RTL - 321Kuhaj), ajdova kaša na poru,

solata - LL

Pozdravček!

pečena jajčka, pire, špinača, ćupavci

Jutri pa primorska hrana oz. kontinentalna hrana v Primorju

majaos

Danes: zelenjavna mineštra s poudarkom na špinači

nato ogled vsebine hladilnika in postrezi si sam

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti