Danes zdrobova juha s korenčkom, testenine, paradižnikova omaka, domača berivka
Pa ena sladica s sadjem...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes zdrobova juha s korenčkom, testenine, paradižnikova omaka, domača berivka
Pa ena sladica s sadjem...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes na maslu popečeni skutni štrukelci z drobnjakom in cvetača na rdeče.
Lp
ursiiiDanes: svedrčki z beluši, pinceto in jajci, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza)
| MBrando je napisal/a: |
|
@MBrando: A je to mogoče Quest bar?
mali kuharJuha, popečen puranji zrezek, krompir v oblicah, kuhano kislo zelje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom, pražen krompir, pečen zajček, zelena solata, domače pecivo.
Danes: goveja juha, cesarski praženec in breskov kompot.
Balenka| mali kuhar je napisal/a: | ||
@MBrando: A je to mogoče Quest bar?
|
Držim pesti za Ežoja, ta vest pa je tudi mene sezula, res je maskota Kulinarike, brez njega bi bil VELIK dolgčas, tudi za take, ki samo preletimo Kulinariko, pa redko kaj napišemo.
LP! Galja
Ežoj, naš večni študent, močno stiskam pesti za tvoje zdravje in čakam na vzpodbudne novice.Pogrešam te!
Danes je pa tako kislo vreme, da sem pristavila govejo juho v kateri so tudi ostanki teletine in piščanca, naredila pa bom tudi domače rezance. Danes imam čas, saj vrt počiva. Za zraven pa še tuhtam.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: makaronovo meso,domača solata, pecivo za požrešne sosede
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Rumove kocke