Danes pri nas postrvi, hrustljav krompir z zelenjavo iz pečice in gora solate.
yulchi
Zelenjavna zloženka
Danes pri nas postrvi, hrustljav krompir z zelenjavo iz pečice in gora solate.
yulchi| Riddle je napisal/a: |
Pogrešam ežojeve objave :( Je take fletne slikce limal).
|
Tudi jaz se vsak dan spomnim na njega ![]()
, želim mu veliko ![]()
![]()
.
sonce51
Breskva, kakšne pa so mestne kroglice![]()
pri nas pa danes balzamične piščančje prsi (http://www.naredilaana.com/2013/02/socne-piscancje-prsi.), kuhan krompir, zelena solata
bevaBom vprašala kar tukaj. Ima kdo informacije o ežoju? Zdi se mi, da nam res vsem manjka.
Hitro se pozdravi ežoj![]()
![]()
| ursula-ce je napisal/a: |
Bom vprašala kar tukaj. Ima kdo informacije o ežoju? Zdi se mi, da nam res vsem manjka. Hitro se pozdravi ežoj
|
Sobota: Mineštra s stročjim fižolom, goveji zrezki z rižem in smetanovo omako, paradižnikova solata.
Nedelja: Goveja juha s fritati, pire krompir, špinača, sojini zrezki, jabolčni zavitek s sladoledom.
Ponedeljek: Zeljna solata s fižolom.
Pipi MajPonedeljek: ![]()
- Ohrovtova čorbica, jagode, češnje

Pozdravček!
Včeraj: pečene svinjske rebre,pečen krompir,domača solata, pecivo za lačne sosede
Danes: goveja juha z gresovi knedli,meso iz june,pražen krompir, domača solata,pecivo za lačne sosede
mopsika
V petek sva prišla z mini dopusta na morju, doma sva potem jedla haše, špagete in zeleno solato
v soboto smo imeli rojstnodnevni piknik, imeli smo čevapčiče, hrenovke, vratovino, rebra, brancine... pa ogromno zelenjave in solat, lepinje, kajmak, tzaziki, višnjevo in jagodno torto
včeraj in danes ostanki, včeraj pleskavice, ki jih nismo uporabili, paradižnikova solata, kruh
danes pa piščanjčji čevapčiči, narezana zelenjava (paradižnik, paprika, mlada čebula), berivka in rukola z vrta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Gratinirani svaljki