Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nedeljsko kosilo: goveja juha z rezanci, svinjska pecenka s kraskim prsutom in kruhovimi cmoki, solata in sladica (pijana nevesta) nedeljska vecerja: ostanki od kosila danes: testenine s paradiznikovo omako in solata ribica
vceraj:kuhan krompir in cvetača, zabeljeno s česnom in olivnim oljem, naravno pecen junječji zrezek danes: fižol s suhimi rebrci jutri: cvetačna juha, štrudel, kompot violeta
Danes: Orehovi štruklji in kompot Tatjana
kosilo: testenine z omako iz mletega testa vecerja: pecene testenine z omako iz mletega testa in besamelom ribica
že danes pripravim bolonjsko omako z obvezno konzervo pelatov in dam v hladilnik. Naslednji dan na poti domov pokličem otroke, da dajo kuhat špagete in prevrejo polivko.. Ko prdeva z možem domov, samo še en kozarec vložene solate in za mizo. MARINKA
Zelenjavna enolončnica s hrenovkami, jabolčni zavitek. cervus
Prebranac (iz konzerve Eta) in pleskavica (ker kajmak ni vedno pri roki ga nadomestim s zeliščnim maslom); vilca Sporočilo je spremenil(a) vilca dne 30. jan 2003 08:44:52
Pire krompir, buče (iz skrinje) v omaki, polpeti. LP cervus
vceraj: goveja juha, articoke z mesnim nadevom, solata, jabolcno pecivo ribica
Včeraj - gorska mineštra (pripravljeno mešanico stročnic se pod tem imenom kupi v trgovini. Jaz jo prej namočim, v ekonom (za 40 minut) z dodatkom korenčka, pora, in če je še kak košček pujska (ni nujno - jaz imam v ta namen v skrinji obrezline od celega pršuta v majhnih vrečkah) je tudi v redu, ni pa nujno. Česenček v prahu, paprika (sladka), sojina omaka (ni nujno), malo drobne pašte.+palačinke danes: še nimam pojma Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti