MZM: Madonca, kak vabljiv kos mesa, mamamia!
Ma kaj morem, jaz sem iz kategorije moje tašče, ki pravi: Naj bo mucek ali pesek, samo da je mesek!
Tale steak danes je res teknil!
MZM: Madonca, kak vabljiv kos mesa, mamamia!
Ma kaj morem, jaz sem iz kategorije moje tašče, ki pravi: Naj bo mucek ali pesek, samo da je mesek!
Tale steak danes je res teknil!
Sedaj že včeraj: mlinci in sv. prata(je že dolgo ni bilo, bi lahko bila tudi sveta), zeljna solata.
Balenkamamamia: Vi ste kot moj papan in nono xD
Jaz pa sem se vrgel po ne vem komu. Samo da je skleda SOLATE, pa sem HAPPY ![]()
Potstickers in mala solata, razgled pa...aaaaah. In to preden so eni nagci mimo prikolesarili. :)
Lepo nedeljo vsem.
danes: golaž in krompirjevi svaljki, stročji fižol s česnom na solato
mali kuharPečeno žrebičkovo meso, pražen krompir, pesa v solati, zelena solata, za sladico trifle z vanilijevo kremo in pomarančami.
Tinky BinkyNEDELJA:
Goveje-kurja juhica /od včeraj/; pečen jagenjček s krompirjem posuto s česnom, peteršiljem in sezamom; zelena solata:

Za jutri že pripravljeno, peče se v pečici - mix: filane paprike, čebula in paradižnik:

Pozdravče!
Danes pri nas: hladna
juha
, omaka iz koščkov govedine in lisičk v rahli smetanovi omaki, z začimbami in peteršiljem, široki rezanci, rumeni in zeleni, endivija v solati, belo
in
.
Zdajle vzhajajo orehovi štrukljeci (preprosto potično testo, namazano s smetano, posuto s sveže naribanimi orehi), zvito in narezano na štrukeljce, zraven bo
in
. Vzhaja tudi hleb kruha (krušna, bela in moka iz tatarske ajde). Vroče je tako ali tako.
Danes smo si privoščili pečene svinjske kareje, pražen krompir, endivijo v solati s čičeriko.
msegovDanes: pečeno jagnje v ponvi, pečena zelenjava, kruh, kumarice in paradižnik s čebulo v solati
teran, voda
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Bretonske palačinke