Včeraj bi mi bolj pasala Ežojeva pašteta, a je bil, na čisto prevroč dan in brez klime, kitajski hot pot, ali fondue na jušni osnovi z veliko zelenjave.
Danes pasta na popraženih paradižnikih, bučkah in papriki. Skleda motovilca.
Včeraj bi mi bolj pasala Ežojeva pašteta, a je bil, na čisto prevroč dan in brez klime, kitajski hot pot, ali fondue na jušni osnovi z veliko zelenjave.
Danes pasta na popraženih paradižnikih, bučkah in papriki. Skleda motovilca.
Včeraj: gobova in goveja juha, pražen krompir, govedina iz juhe, pečen piščanec, piščančji zrezki, pečene sv. rebrce, stročji fižol v solati, fižol v solati, zelena solata, zeljna solata, potica, rezine in domač kruh.
Danes: fižolova solata, meso od včeraj.
Balenkadanes: piščančja juha z zdrobovimi cmoki
mali kuharVčeraj špageti z svežo paradižnikovo omako,
Danes pečen krompir, bučke in malancane na žaru + par. solata
Jutri pa skuham krompirjeve njoke z gorgonzolo.
Lep dan želim.. :)
ursiiiŠe se kuha, in sicer:
bolj hladna bučna juhica; pražen riž, kumarična omaka, pohani zrezki; matovilec
Pozdravček!
Ješprenjka s kislim zeljem in koruzo, jajčevci v kozici.
dagaPečen krompir, paradižnikova, kumarična in zelena solata.
Tinky BinkyVčeraj: piščančji file, bučke v smetanovi omaki + njoki + paradižnikova solata.
Ker se mi danes ne da kuhat bo mlajši rod imel na meniju McDonaldsa, ostali pa skledo zelene solate skupaj zmešano z Rio mare Mexikana
, pa kar se najde v hladilniku. Sicer pa včasih paše tud mal đanka ...
Danes pri nas: sladko zelje z govedino iz juhe, začinjeno po moje, krompir v koščkih z nekaj ocvirki. Preprosto, a slastno poletno kosilo.
Njoki s škampi![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Ploščati špageti z morskimi sadeži