Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
nektarina, ni samo UE kriva, ampak je ozko grlo nastalo v Cetisu, kjer listine izdelujejo. Imajo samo en stroj, delajo v treh izmenah, a ne zmorejo v tem času vsega. Če bi pošto videla prej, bi ti svetovala, da se sama odpeljepš v Cetis in dvigneš potni list, kot so to storili nekateri, nam v MB so prav to svetovali na UE in je prijateljica tako tudi naredila in potni list dobila.
To je dobro vedeti, preden greš na UE na pogovor. Pri nas v MB so vsakomur povedali, koliko je za čakati, na vloge so pripisovoali opombe za nujne primere in vsakomur tudi povedali, da če v tem in tem roku potnega lista ne bo, da je treba poklicati na Cetis, se z njimi dogovoriti in urediti. Kot sem ti rekla,naš promer kaže, da je učinkovalo.
Pozdrav, Mamamia
mamamia
Vsako jutro je na eni spletni strani (bila je navedena v sredinem Večeru) objavljeno, kateri potni listi bodo tisti dan izdani, in če se ne najdeš gor, pokličeš in ukrepaš. Res pa je, da tega mnogi ne vedo, ker ne povedo, Cetisu pa to seveda ni v interesu, ker bi se jim še povečal pritisk za listine mimo vrste.
Prebrala sem tudi, da se je čakalna doba prav zaradi ozkega grla v Cetisu zvišala s 14 dni na tri tedne.
Sicer pa je tudi moja hči spregledala (oziroma sploh ni gledala), kdaj ji poteče pasoš, ampak toje bilo spomladi, pred navalom, kot je zdaj, in je danes pasoš na UE naročila, naslednji dan je pa že prispel po pošti domov.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto