Tiramisu
| jade je napisal/a: |
|
Hej, Jade, začni rentat romantiko na kmetiji. Sej veš, je zabavno po senu skakat... (mi blokarji tega nimamo...).
(Zadeva je bila taka, da sva se s sošolko odločili, da si za končan letnik špogava nekaj samo zase, za cel dan. Sva vzeli dopust in vse).
Jaz sem dala zdele v Laškem 40 € za masažo, 45 min. S tem, da je bilo not toook mrzlo, da sem ratala ledena kocka. Ležiš tam odet v rjuho, uau... In mi ni bilo prijetno. Sem bila na že na dosti boljših masažah.
Potem soba, v kateri sem se masirala ni bila niti malo zatemnjena. Ni glih sproščujoče, če ti sonce v glavo sveti.
Zdraven gradijo in delavci hodijo tik ob oknu gor in dol. Saj nisem med sramežljivimi, ampak sem vseeno upala, da z zunanje strani ne vidijo noter. Pač občutek ni prijeten.
(Pol še ena napaka, sva bili firbčni in šli v center Laškega, na tortico, kavico... No na koncu sva šli v Lj. nazaj).
(glede na to, da sva hoteli jit v Harmonijo in nama je tudi bila v 1. planu, potem sva se pa na hitro odločili za Laško, je bila to pač napaka).
Bo drugič boljše... Hi, hi... Imeli sva se pa vseeno fino!!!!!!!!!!!!!!! In uživali sva tudi!!!!!!!!!!!!!
lidka
Nič ni strašnega, ampak vse je bilo zaprto? Ne vem zakaj... Nisva mogli ne na kavo, o torti sva pa samo sline cedile... Pa sva ga prehodili ene 3x. : ( Pa sva se odločili, da greva kar nazaj v prestolnico. Na kavo in sladoled, pa je bila ura pravšnja za domov, kot bi bili na šihtu.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Karamelna omaka