Piščančja juha s tortelini
katjuska, saj tedi ne trdi tega!
Trdi samo, da na enak način meljejo enako žito za v svoje vrečke in za one blagovnih znamk. Najbrž so ti mlini res valjčni, ja.
rimljanka
| rimljanka je napisal/a: |
katjuska, saj tedi ne trdi tega! Trdi samo, da na enak način meljejo enako žito za v svoje vrečke in za one blagovnih znamk. Najbrž so ti mlini res valjčni, ja. [rumenimak] rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 07. nov 2007 12:19:38 |
| vida u. je napisal/a: |
| mene pa zanima za kaj se uporabljajo tisti marcipanovi krompirčki, ki jih prodajajo v lidlu? So kr tko za jest? vida u. |
Jaz jih kar tako jem, vida u., in so mi zakon. Spominjajo me na mlada leta, ko se je take krompirčke (samo malce večje) dobilo v eni slaščičarni. Zdaj jih pa že dolgo, dolgo ni več.....
LP
cervusHalo!
Jaz se pa obračam na vas z eno prošnjo...pred že kar nekaj časa so imeli pri Lidlu sponke za pritrjevanje namiznega prta...sem to spregleda. Sem pa še pred enim tednom dobila en komplet (4 komade) v enem Lidlu v MB. Zanima me, ali je kdo videk še kje te sponke? Imam pa takšne z rožico na koncu... Bi bila nemreč zelo vesela, če bi mi jih lahko kdo kje kupil..so mi 4 namreč premalo, če razvlečem mizo. Cena pa mislim, da je bila 4€.
lp in hvala Bojana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci