Prašek za pomivalni stroj
Claro tablete sem pred kratkim kupila v Mullerju, za ostale artikle iz tega programa pa ne vem, če jih imajo. Drugače pa sama najraje uporabljam tablete iz Hoferja.
Boschov pomivalec imam eno leto, ali pa dve, pa nisem nič zadovoljna z njim. Je deklariran 3 v 1, ampak to pomeni, da prepozna vrsto čistila - prašek, tableto ali tekočino za pomivanje in ne, da uporabi tableto tri v 1 in ni treba soli in tekočine za lesk. Meni se to v poplavi teh x v 1, kmalu bo 10 v 1 zdi zavajujoče, ker bi pričakoval, da ne rabi dodatkov, ker je vse že v tableti. Komaj čakam, da mi crkne in kupim drugega, samo nikoli več B.
LP
Jaz s tabletkami nisem zadovoljna, ker se mi je nekajkrat zgodilo, da se je polovica tabletke zalepila in je bilo vse spacano.
Uporabljam Calgonit tekočino, vsakokrat pred pranjem prekontroliram, da je tudi tekočina za lesk napolnjena. Vsaj enkrat na teden, ko dam prat posodo, v stroj špricnem alkoholni kis.
Pozdravček!
Ne v posodico. Plastično steklenico kisa stisnem in kar pošpricam po notranjosti stroja. Ko pa stroj vključim za pranje na prazno (brez posode) takrat dam kis v posodico za tekočino in še pošpricam po notranjosti. Po pranju je lepo čist in svetleč.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Hoppy brioš