Prašek za pomivalni stroj
V Kalčku kupujem en bio pomivalni prašek in se mi zdi da ni kaj dosti dražji od običajnega in traja pa kar dolgo, precej več kot en mesec, pa vsak dan vsaj eno rundo pomivam. Je v prašku kar mi je po raznih tabletah postalo kar všeč, saj lahko malo spreminjakm dozo glede na količino posode in glede na to, koliko je umazana. Imena zdaj ne vem, ker imam pretresenega v pol litrsko plastenko, ker ga tako lažje shranjujem in doziram. Ni mi najbolj všeč samo to, ker moram ponj v BTC, ker ga v mestu nimajo.
Enkrat sem ga vzela za probo in se je kar prijel.
Pred tem sem uporabljala calgonit v tabletah in sem bila zadovoljna.
AkiBio praškov ni. Kakorkoli karkoli obrneš, kadar so praški v igri, je zmeraj kemija zraven. Če pa hočeš bio praške, pa vzemi pesek pa drgni posodo. Pa tudi to ne bo čist bio, ker je tudi pesek že umazan. (pa ne samo z bio svinjarijo).
Imamo pač to nesrečo (ali pa srečo, kakorkoli pogledaš), da živimo v 21. stoletju. In še nikoli v zgodovini človeštva ni bila življenjska doba daljša (bom nehala, stare stvari lajnam).
lp
cervusČe bi tableto pojedla naekrat, bi mi verjetno bilo slabo, ker pa eno jem morda 365 dni v letu, je učinek podoben, kot če se ptič usede na ograjo mostu in računamo, za koliko se je ograja upognila. Torej zanemarljivo. Naše telo se sproti prilagaja spremembam, in kot pravi elaphus, življenjska doba še nikoli ni bila tako dolga kot dan današnji. Torej se prilagajamo uspešno. Z vsemi slabimi posledicami vred, tudi to drži.
Alergije pa povzročajo tudu kakšne čistonaravne sestavine, od hrane in volne naprej.
Sama bolj varčujem tako, da uporabljam manj praškov in mehčalecev, ker tudi še tako eko-bio pripomočki so vendarle narejeni na osnovi kemije, samo formule so malo premešane.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Metuljčki s paradižnikovo omako

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem