Tepihi

A mogoče kdo ve kje prodajajo kako dobre tepihe rabim otroškega.V Kranju ali Ljubljani.No v Kranju sem gledala v Dipotu in Obiju pa ni čisto nič pametnega.

leni1

Kaj pa Veletekstil? alexis
A je v Kranju tudi? leni1
http://www.veletekstil.si/veletekstil.php Je, naslov je Koroška 4. alexis
Na vrhu globusa je, poglej pa še, če ima Lisjak na Planini še trgovino s talnimi oblogami.

Mi smo edini " dober" tepih našli v Ikei. Je 100% volna, debel, mehak, luškan vzorček. Žal pa jih nimajo več ... Kar smo jih gledali pri nas, so bili vsi sintetični, na to pa zelo težko pristanem.

Kaj pa Baloh v Trzinu? http://www.baloh.com/ lp veverica cak

Sporočilo je spremenil(a) veverica cak dne 11. jun 2007 14:53:22

V Ljubljani:

BTC - Creatina (tik ob Šmartinski, ob bencinski črpalki),

Veletekstil (na Šmartinski, ko prideš iz Njegoševe - naravnost, za avtobusno postajo 9.),

Lesnina (na Brdu),

Rutar (na Rudniku)

Baloh (v Trzinu)

Trenutno se več ne spomnim.

Pozdravček!

Volneni radi povzročajo alergije. Alergije so v današnjem času zelo pogoste in prvo kar bo, bo tepih letel ven in zavese ter rože. Samo malo za razmislek. ham-njam

ena mš,

a sintetični so pa neoporečni, zdravju neškodljivi? Da ne omenjam, da me zmrazi, ko se jih dotaknem.

lp veverica cak Sporočilo je spremenil(a) veverica cak dne 11. jun 2007 22:11:00
Joj kolk smo natančni,kaj je še vse škodljivo!?? Drugače pa alexis sem ga res kupla v veletekstilu.Sem rabla enega manjšega z otroškim motivom za hčerino sobo za pred posteljo ko stopi iz nje. leni1
Leni jaz tudi kupujem tam, ker imajo velikokrat akcije, pa še (vsaj pri nas) imajo full veliko izbiro. Dobiš skoraj vse kar ti srce poželi, pa naj bo za kuhinjo, kopalnico ali pa spalnico. alexis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti