A mogoče kdo ve kje prodajajo kako dobre tepihe rabim otroškega.V Kranju ali Ljubljani.No v Kranju sem gledala v Dipotu in Obiju pa ni čisto nič pametnega.
leni1
A mogoče kdo ve kje prodajajo kako dobre tepihe rabim otroškega.V Kranju ali Ljubljani.No v Kranju sem gledala v Dipotu in Obiju pa ni čisto nič pametnega.
leni1
Mi smo edini " dober" tepih našli v Ikei. Je 100% volna, debel, mehak, luškan vzorček. Žal pa jih nimajo več ... Kar smo jih gledali pri nas, so bili vsi sintetični, na to pa zelo težko pristanem.
Kaj pa Baloh v Trzinu? http://www.baloh.com/ lp veverica cak
Sporočilo je spremenil(a) veverica cak dne 11. jun 2007 14:53:22V Ljubljani:
BTC - Creatina (tik ob Šmartinski, ob bencinski črpalki),
Veletekstil (na Šmartinski, ko prideš iz Njegoševe - naravnost, za avtobusno postajo 9.),
Lesnina (na Brdu),
Rutar (na Rudniku)
Baloh (v Trzinu)
Trenutno se več ne spomnim.
Pozdravček!
ena mš,
a sintetični so pa neoporečni, zdravju neškodljivi? Da ne omenjam, da me zmrazi, ko se jih dotaknem.
lp veverica cak Sporočilo je spremenil(a) veverica cak dne 11. jun 2007 22:11:00Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom