Pa saj na takih zabavah so ponavadi otroci. Tudi na 50 letnicah so otroci, najstniki... Ne mi govorit, da izpade mama okusno, ko prinese tako torto očetu? In da se ob tem neskončno zabavajo?!
lidka
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Pa saj na takih zabavah so ponavadi otroci. Tudi na 50 letnicah so otroci, najstniki... Ne mi govorit, da izpade mama okusno, ko prinese tako torto očetu? In da se ob tem neskončno zabavajo?!
lidkaJaz nisem govorila o prsih, Veri, pač pa recimo o ceneni torti, ženskem aktu. Brez spodnjic. Ker take krožijo po žurih. In očetje ližejo mednožje, pred publiko... Govorim o tem, kar sem videla.
Joškice so še dokaj nedolžne. Pa meni zgledajo celo simpatično, če so lahko okrašene. Prejemala ali dajala v dar jih pa ne bi.
Sem jaz mojega lubija vprašala, tako kot ti, kako bi se mu zdelo? Se je prav namrdnil in rekel, da ne ve, če bi jedel. Da kdo neki bi kaj tako neslanega prinesel? Pa ni na nekem prestolu, ves vzvišen. Čisto normalen moški je, ki mu taka stvar ne sede. (in sorry potem za tistega, ki bi kaj takega privlekel na žur, ker bi izpadlo... hm, mimo? Včasih se je treba vprašati, kaj bo obdarjencu všeč, ne pa nam, ki obdarujemo).
No, Veri, pa si v zadnjem odstavku povedala, da je odvisno od tega, kakšno družbo imaš.
lidkaNe vem pa, kaj ima taka torta skupnega s tem, da sta si mama in oče fizično privlačna???
In ne vem, zakaj bi moral otrok, četudi je najstnik gledati očeta, ki rine z nosom po smetanovih joških. Ali pa mama ponosno drži petkilskega penisa v rokah?
In otroku se to privzgoji na drugačen način kot s pohujšljivimi tortami. (in kdo pravi, da pri nas doma tega ne privzgajamo?). Pravzaprav lahko vlečete vodo na svoj mlin kolikor hočete. Ker zagovarjate prijatelje, kolege, sorodnike... Ker so tko pogumni, da si upajo...
Kakšen bi bil odziv, če otrok prinese tako torto v vrtec? Če že ni nič takega? Kaj bi si mislile vzgojiteljice o mami? Očetu? Da mama prinese marcipanove penise v šolo, ker imajo doma radi goloto? Ali pa marcipanove metuljčke, ko se po mnenju nekoga enako pohujšljivi?
Saj pravim, če vam je všeč, kar...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Pirin kruh s semeni