Ežoj, ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!![]()
Ežoj, ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!![]()
Kapa dol, ežoj, trma pa si. Jaz pa tudi. Izprijenost ni moralna kategorija, oprosti, ampak bolezenska. In homoseksualnost ni bolezen samo zato, ker si ti v to tako sveto prepričan. Je pa prepričanje moralna kategorija in ti niti slučajno ne skušam odreči tvoje pravice do takšnega prepričanja. Ampak znanost pravi, da homoseksualnost ni bolezen, ne jaz, zato sem ti tudi zelo natančno rekla: v redu je, če je homoseksualnost za tebe nepsrejemljiva, a ne imej je za izprijenost, ker to preprosto ni. Znanost ežoj, tista naravoslovna, se je do tega dokopala, ne jaz s svojo kuhlo. In kljub vihtenju kuhle vidim kdaj še kaj žez pisker...
Tu so te malenkostne razlike, ki definiraji širino ali ozkost pogledov.
Se pa strinjam s teboj, da nam naša morala dopušča toleriranje nečesa ali pa ne. A morala je sila spolzka zadeva, tudi debata o njej. Veliko dvone morale je pod soncem, kaj praviš? Bolj nekdo opleta o njej, manj mu verjamem o njegovih čistih moralnih prepričanjih. Fakti so pa sila neusmiljena kategorija, tako zelo, da boli.
Grem zdaj jaz nekaj receptov napisat, magari ga kak homić kdaj uporabi....Mamamia
mamamiaJa sara , Bog je iz cerkve že zdavnaj ven ušel ! Zato je tudi vedno več pravih vernikov izven inštitucije.
In, če bi se še tako trudil priti nazaj, so zaklenili vrata pred njim in spustili notri
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Kitajski rezanci s piščancem