Kako naj se jih znebim?
V shrambi vse leta in frči. Nastavila sem neko past - baje, da traja 5 tednov, pa se mi zdi, da jih je zmeraj več - ne manj, kot bi pričakovala. Parkrat sem se nanje spravila s sesalcem,...
Kakšna ideja?
Lp
mmbrlan
Kako naj se jih znebim?
V shrambi vse leta in frči. Nastavila sem neko past - baje, da traja 5 tednov, pa se mi zdi, da jih je zmeraj več - ne manj, kot bi pričakovala. Parkrat sem se nanje spravila s sesalcem,...
Kakšna ideja?
Lp
mmbrlan
Niso iste vrste molji, ki jedo volnena oblačila in oni, ki jedo moko, kosmiče,........ Pomaga pa res samo, da odstraniš vse, jajčec se pač ne vidi, iz njih se izležejo ličinke,.......do metuljčkov je še dolga pot.
Uspešno čistko!
Lovor imam vedno v shrambi, molje pa občasno tudi. Ko jih vidim letat po kuhinji, se spravim na čiščenje shrambe. Vedno se najde kaka odprta vrečka testenin, moke ali zdroba, tudi kakšne stare jedilne čokolade, v vrečkah z začimbami, še zaprtimi, so tudi že bili. Pa vsak kotiček med policami in nosilno steno je treba pogled, ta nesnaga se včasih zaredi v tistih režah in gremo lepo znova....Kot je rekla lady Vendi, vsake tri mesece s krpo, navlaženo s kakšnim čistilom, pa bo. Belim pa ne tako pogosto, kar je preveč, je preveč...(imam tapete tudi v kuhinji, kam bi pa prišli, če bi jih nenehno menjavala...)
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira