Tajski rdeči curry
Potem pa malo pri sosedih pobaraj, če imajo gojilnico teh frfotavčkov, Loni. Saj menda od tam pridejo k tebi po zračniku, kaj? Na zračnik pa fino mrežo, pa bo.
Rimljanka, ni več tako grozno kot je bilo, očitno smo morali imeti eno leglo nekje v hiši, morda ravno v zračniku, je bil temeljito opucan. Sicer imamo en zid skupen s sosedi (hiša dvojček), ampak od tam prihaja samo kričanje. Imamo pa za hišo polje z njivami, bo verjetno to to.
Aja, pa še tole - dobila sem ga tudi na navoju pokrova steklene posode, tako da tudi tiste niso ziher.
Loni MakaroniJaz sem včeraj vse kozarce in posode pomila, natresla notri zdaj bomo pa videli, koliko časa bojo zdržali. Ravno par dni nazaj mi je mami rekla, naj dam v zamrzovalnik za par dni, tako kot je svetovala Rimljanka. Bom poizkusila, čeprav mi tudi zamrzovalnik poka po šivih... (Eh, pa ta blok, ko je konstantna stiska s prostorom...).
Čeprav sem včeraj našla enega, ki je stal v omari, spet...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami