Leg magic iz top shopa

Po samem zakonu lahko izdelke, ki ste jih naročili po katalogu, po telefonu, ali na domu po akviziterju v 15 dneh vrnete, čeprav nima nobene napake. To ni nobena milost prodajalcev, kot skušajo prikazati.

Priporočam, da si na dobavnico označite, kdaj ste pošiljko PREVZELI. Včasih je kasneje težko določiti , ali je še čas za vračilo.

Frina
Jaz sem ga dobila v treh tednih. Majekzmajek
majekzmajek - jaz sem pa malo bolj sitna in me zanima po čem se ti pozna učinek; v cm ali kg. predvidevam, da odvečnih kg nimaš, če si že prej fitnisirala? MAJAA
majekzmajek, še eno bolj hecno vprašanje - ali je ta naprava popolnoma tiha? Orbitreka namreč ne smem uporabljat, ker moti lastnika stanovanja pod mano. klavdija
Ja lepo po vrsti... Kar se tiče glasnosti: ni čisto tiha, samo če delaš pravilno in max. obremenjuješ mišice, potem se ne smeš "zaletavati" v robove. Jaz to počnem zvečer v bloku, sine spi, mož bere... do danes še ni bilo pritožb. Drugače pa ta trinajstminutna vadba ne poteka samo na legmagicu ampak tudi ob njem. Ena vaja na njem in ena ob njem. Kje se pozna: predvsem cm, s kilogrami je tako (tiste ki se ukvarjate s športom to itak veste) ostanejo ali pa se celo za kakšen kg povečajo... pridobiš na mišični masi. Nisem močna, imam pa vse na bokih in tazadnji. In to je bilo eno redkih "orodij" ki je pokazalo rezultate točno tam! Drugače pa po 14 dnevni vadbi lahko rečem samo tole - super občutek, zjutraj ko vstaneš še vedno čutiš vsako mišico posebej! Majekzmajek
Spoštovani! Jaz sem naročila Leg Magic že marca, pa ga še do sedaj nisem dobila. A ima morda še kakšna druga takšne težave. Sedaj se mi namreč že kar malo meša, ker me tako nategujejo!!! Janika21
Janika21, jaz sem na istem. Sedaj je "obljubljeno" v začetku junija. Upam, da bo! lp Alenka

ALENKA_D je napisal/a:
Ha, ha, ha ann, v treh tednih, pa ja. Jaz ga čakam že skoraj dva meseca, dobila sem tudi pošto, da ga dobim kasneje, to je sredi maja. Danes sem pa klicala in dobila odgovor, da bo v začetku junija. Nategovanje 1A. Če bo! lp Alenka

Tudi meni se dogaja isto. Klicala sem danes, pa jih nimajo na zalogi. Dobijo jih enkrat v juniju.

majekzmajek, ali na celulit tudi deluje? LP katjushka
Ja tudi! Najprej se poznajo učinki na koži. Majekzmajek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti