Evrovizija
Kje pa je fora, da se odpira tema, kjer se prosi da se določene osebe ne oglašajo, oz. ne komentirajo?
Če vas je strah komentarjev določenih ljudi, sploh ne odpirat teme ...
in kaj sploh so grdi komentarji? to je relativno ... za vsakega nekaj drugega. ...
Že vidim v kaj bi se tema razvila, in za to je tale čisto ok ...
drugaće, pa niti ne bi komentirala letošnjega evrosonga, bilo je ene par komadov, ki so mi bili včeš, med drugim tudi ta, ki je zmagal, sicer je pa to itak stvar okusa :)
PitončicaPitončica, eni imamo zelo ostre jezike, mene osebno včasih zanese čez mejo, ... Pa je nekatere strah, da jim bomo povedali resnico v obraz, česar ne bi bili spodobni prenesti.
Evrosong? Tudi če ga ne bi bilo ...
| drejcek je napisal/a: |
Pitončica, eni imamo zelo ostre jezike, mene osebno včasih zanese čez mejo, ... Pa je nekatere strah, da jim bomo povedali resnico v obraz, česar ne bi bili spodobni prenesti. Evrosong? Tudi če ga ne bi bilo ...
|
hm, hm...resnico v obraz ? Ali si pač mogoče imel v mislih"napisano resnico , varno skrit za svojim nickom v virtualnem svetu"
Resnico ali neresnico v obraz, lahko človeku poveš samo na štiri oči...
in ja....verjetno ni imela tebe v mislih z ostrim jezikom, ne laskaj si. To titulo (zasluženo) ima samo ena oseba na forumu (ampak ta oseba svojo ostrino utemelji in obenem tudi poživi forum)
Escada
Eskada je pa ene par stvari zamudil....![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Eskada je pa ene par stvari zamudil....
|
Zakaj....kje sem ga mimo pihnil ![]()
Se bom ponižno pardoniral..![]()
![]()
Escada
Sporočilo je spremenil(a) escada dne 09. 2010 20:25Nikjer nisi mimo pihnil......po mojem mnenju že ne.
eurosong---kokice tiiiimeeeee.. jhuhuuh
bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Browniji s temnim pivom

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci