Zanima me koliko časa in na koliko stopinj. Že vnaprej se zahvaljujem
ami
Zanima me koliko časa in na koliko stopinj. Že vnaprej se zahvaljujem
ami
Če imaš novejšo pečico imaš vse opisano v navodilih, če je pa starejša pa sporoči in ti prepišem iz navodil. marelica
Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 03. maj 2007 14:35:47ami naredim takole:
V kozarce z navojem naložim sadje, ga zalijem s prevreto sladkano vodo, dodam klinčke, dobro zaprem z navadnimi pokrovčki na navoj, ki jih kupiš v vsaki trgovini. Kozarce naložim v mrzlo pečico na mrežico, na 1. vodilo od spodaj navzgor. Pod njo postavim ta nizki pekač iz pečice. Pečico vklopim na 160 stopinj in gumb na ogrevanje z vročim zrakom (imam tudi gorenjevo pečico staro 4 leta). Ko se v kozarcih začnejo delati mehurčki cca. po 35-45 minutah (1 l kozarci), izklopim pečico in kozarce pustim v pečici do 30 minut, odvisno kakšno sadje vlagam. Enak postopek je za meso, le da je čas vkuhavanja daljši: 20-60 minut.
Da ne bo kakšna nesreča v kuhinji so v navodilih OPOZORILA:
Uporabljajte običajne kozarce za vkuhavanje z gumijastimi obročki in steklenimi pokrovčki oz. aluminijastimi pokrovčki. Ne smete uporabljati kozarcev s pokrovčki z navojem in kovinskih doz. V pekač lahko postavite do 6 kozarcev, pri tem na kozarce položite mokro krpo, da zaščitite gumijaste obročke.
marelica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Bowla s kozicami