Poznam managarje, tudi vrhunske in nagrajevane in to od blizu - ob tem pomislim, kakšni so šele drugi,ki niso dobili nagrade.
Imam izkušnje kot manager, vendar ne vrhunski, vendar lahko rečem, da je na moje delo najbolj vplivala moja strokovnost in moje življenjske izkušnje, ki so me v marsičem izmodrile.
Me pa vedno zanima, zakaj managerji ne upoštevajo načela, da je v prijetnem okolju mogoče doseči najboljše rezultate, da je potrebno ljudi stimulirati.Velike vsote denarja gre za seminarje, kako izkoristiti človeške vire, managerji pa si najbolj zapomnijo - meni. Managerjo so preprosto prepožrešni in si hočejo v času, ko so pri koritu nagrabiti vsaj toliko, kolkor je bilo mogoče nagrabiti v časih trazicijskega roparstva.
Najbolj mi je bila všeč izjava ene od frišno nagrajenih menežerk, ki jo osebno poznam, ko je Ladu Ambrožiču rekla, da sistem nagrajevanja v njenem podjetju ( tudi to nagrajevanje poznam) znan že iz starega Egipta. Sem skoraj padla s stola. Najbrž je pozabila ( zadnjo oceno iz zgodovine je dobila v 8. razredu, pa zagotovo ni bila najvišja), da so v Egiptu delavci umirali od lakote in izčrpanosti, neusmiljeno so jih pretepali. Je da je to obdobje suženjstva. V bistvu je bjonda govorila čisto resnico. 
Frina