Sem šla malo pofirbcat v Lidla, ki so ga odprli v četrtek. Ljudi je bilo kar precej, ker je bila sobota. Varnostnikov pa toliko, kot bi bil v kaki trgovini z diamanti. Na vsakem prehodu eden, potem en, ki je nadzoroval blagajne in dva zunaj pri košu ob izhodu iz trgovine...
In pa šef (no, najbrž je bil, ker je govoril nemško), ki je moril poslovodjo v pričo strank in je po kake pol ure (toliko sem potrebovala za pregled trgovine) diskusijo preselil v skladišče. Kaj ekstra me stvar ni navdušila, razen cene korenja in pa, če bodo mačke hotele to hrano iz Lidla (Coshida bo zgleda še nekak, Pepito pa smrdi, kot tista stvar iz Hardija). Mi je bolj všeč Hofer, kjer je varnostnikov občutno manj

in si upam spregovoriti kakšno besedo s trgovko. Spar je tudi nekak, čeprav ima skupaj z Merkurjem in Interšparom eno šibko točko in sicer to, da zelo težko najdeš kakšnega trgovca, da ti pomaga pri iskanju, kakšne določene stvari.
Kupujem stvari, ki jih poznam, ki so v akciji in pa predvsem tam, kjer se dobro počutim.
LP
juhica