10. mar 2008 10:47
Jasna, SUUUUUPER ZADOVOLJNA s svojo mašinco! 1000% bi spet kupila istega! Itak je vedno tako, da moraš kupit tisto, v katero se zaljubiš;) PO mojem mnenju se splača dat tistih 200 E več, pa da dela kot urca in da ti ni treba ne vem kaj vse razštelat, če češ prit iz overlocka na coverstitch (iz opletilnega na pokrivni šiv). Pa tiha je, da lahko šivam ponoči, ne da bi zbudila Ronjo ali sosede ali lubija - ta je celo v isti sobi - obrne se, kadar grem na šivalni stroj, opletilnega pa sploh ne sliši:)
Mogoče se bo slišalo grdo, ampak jaz res navijam za Bernino... Zdaj mi je moja Elna (šivalni stroj) spet odpovedala pokorščino in sem jo nesla na servis (moram pirznat, da so bili na uradnem servisu zelo prijazni in so tudi hitro popravili - po moje zato, ker so hoteli popravit vtis;) - ko sem namreč prinesla svoj stroj na popravilo je pred mano en gospod odnesel svojega starega še vedno nepopravljenega Bagata, ki je stal pri njih na popravilu že en mesec;) Revež, ga je več stala vožnja 3x sem pa tja zastonj iz Brezovice kot pa je vredna mašina - je bila bolj stara...) Tak da - kar se mene tiče sem mela dobre izkušnje z njihovim servisom, kar pa ne velja za vse;)
Tudi moj overlock je že bil na servisu, ampak sem bila sama kriva, ker sem nekaj zašuštrala (pssst, nikomur povedat;) so namreč tudi kar hitro popravili in ni mi bilo treba nič plačat, niti za mazanje, čeprav to ni v garanciji).
No, zdaj mam pa poln kufer svojega šivalnega stroja, ker sem ugotovila, da ni šibka točka moje pomanjkanje znanja šivanja, ampak da je to moj šivalni stroj - namreč kar naredim z overlockom je pa takoj bolj ali manj brezhibno narejeno;) Z onim se pa zezam... Tako da sem si zaželela za rojstni dan novo mašinco in jih zdaj hodim malo gledat;) Koga zanimajo podrobnosti?;)
Veri