Barvne kombinacije sten s pohištvom

iri  

član od: 12.11.2001

sporočila: 247

22. mar 2007 13:20

Sama sem se odločila za bele stene - rustika. Pohištvo je barve bukve kombinirano s črno, sedežna modra z smetanastimi bombažnimi prekrivali, vinsko rdeč tabure in okrasne blazine, na tleh bukov praket. Sem pa zato poskrbela za druge žive dodatke. Velika rdeča vaza, na mizici okrasni rdeč krožnik, po steni pa reprodukcije Kandynskega. Soba deluje sveže in v njej se dobro počutimo. Po moje se boš barvanih sten hitro naveličala. Z okrasnimi predmeti pa v trenutku spremeniš prostor. Se strinjam z Vendelino jr.( ona mi je pa sploh simpatična, sodim pa po pisanju, ker je osebno ne poznam). Čau Vendelina !

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

22. mar 2007 17:02

Evo, še ideja iz moje dnevne sobe: tri stene so bele - grobe - valit in četrta je gladka sončno rumena, morda rumeno oranžna. Se jo da kupit že zmešano - mislim, da je od Jubpola - je izredno prekrivna! Sedežna čokoladno rjavo usnje, pod - temno rjav laminat. Brez zaves - tudi jaz jih ne maram. Kamin - bel v kombinaciji s hrastovim lesom in rumenim šamotom. Izberi si sveže barve - ali take, da te bodo spravile v dobro voljo: oranžna, rdeča ali pa odtenke, ki ti bodo dali občutek domačnosti, topline, miru - rjavi odtenki, malo oranžne ( povštrčki, flis deka, vazice, svečke). Dve in dve steni enake barve - odvisno kaj želiš doseči - lahko sobo "stisneš" in podaljšaš - odvisno kaj želiš. Postavi se v prostor, zapri oči in si vizualiziraj barvne stene. Pazi - včasih se ti nenadoma zazdi, da se bodo podrle nate, tako "težke" postanejo. Hja, potem ti barva sigurno "ne valja". vanjatajnsek

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

22. mar 2007 19:13

Poročam o končni odločitvi. HVala vsem še enkrat. jessy6

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti