Mini potičke
| Veri je napisal/a: |
| Joj, dajte no! Kot je rekel escada: živi in pusti živeti! Jaz dodajam še svojo Sheryl: "Če te osreči, že ne more bit tako slabo!" OK, nimam pojma o Big brohterju, ker nimava TVja, ne gledam, se ne sekiram. Ampak zakaj bi bil nekdo, ki to gleda pa totalen debil, pa res ne vem. Včasih vsak rabi odklop, kdo pa pravi, da je moje pisanje na kulinariki v redu odklop, tisto pa ne? Samo zato, ker pač uporabljam ločila? Veri |
Se podpišem pod tole.
Ja in jaz sem debil, ker gledam resničnostne šove. Se rada naslajam nad neumnostmi, ki jih sodelujoči počnejo. Mislim si pa itak svoje. Še vedno trdim ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI. Hvala bogu, da nam niso vsem iste stvari všeč. Bi bilo zelo dolgočasno.
Ampak še vedno ne vem, zakaj sem debil?? Res škoda, da imam skoraj 50 let, kajne?? Očitno ne bom nikoli pametna.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)