Goveji golaž iz pečice
escada, ti veš, da si mi blizu, ampak oprosti, vendy pa nima do vsega negativnega pristopa. Jaz njeno pisanje jemljem pozitivno, pač s svojim stilom zagovarja svoje mnenje. Tako kot ga vsi drugi, vsak pač na svoj način. Za razliko od nekaterih ona pusti dihat vsem in samo pojasnjuje svojo izbiro oziroma razlaga, zakaj zavzema svoje stališče.
Meni se zdi vsaj strpna, ne glede na to, da obenem tudi zapiše, kaj si misli o tistih, ki razne bb ali kake druge resničnostne šove gledajo in se s tem tako zelo ukvarjajo, da morajo o tem nenehno debatirat.
Jasno, da se v nekaterih zadevah tudi jaz ne strinjam znjo, kljub temu pa ima njeno pisanje kar nekaj zrnc soli. Meni je bila še kako zanimiva njena razlaga živi in pusti in živeti, moram reči, da mi je prva opcija veliko ljubša od druge...In verjemi, vendelina po njej tudi živi.
Tudi zate sem prepričana, da je tako.
Lepo mi bodi, Mamamia
mamamia| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Escada, darling.... A si ti takole vobče jezen na vse, pa to kanaliziraš v reakcijah na moje pisanje? Jeza je taakoooo negativna....... Have soma life instead...:) Vendelina jr. |
| mamamia je napisal/a: |
| escada, ti veš, da si mi blizu, ampak oprosti, vendy pa nima do vsega negativnega pristopa. Jaz njeno pisanje jemljem pozitivno, pač s svojim stilom zagovarja svoje mnenje. Tako kot ga vsi drugi, vsak pač na svoj način. Za razliko od nekaterih ona pusti dihat vsem in samo pojasnjuje svojo izbiro oziroma razlaga, zakaj zavzema svoje stališče. Meni se zdi vsaj strpna, ne glede na to, da obenem tudi zapiše, kaj si misli o tistih, ki razne bb ali kake druge resničnostne šove gledajo in se s tem tako zelo ukvarjajo, da morajo o tem nenehno debatirat. Jasno, da se v nekaterih zadevah tudi jaz ne strinjam znjo, kljub temu pa ima njeno pisanje kar nekaj zrnc soli. Meni je bila še kako zanimiva njena razlaga živi in pusti in živeti, moram reči, da mi je prva opcija veliko ljubša od druge...In verjemi, vendelina po njej tudi živi. Tudi zate sem prepričana, da je tako. Lepo mi bodi, Mamamia. |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ladies and Gents, sama sem že enkrat izrazila svoj gnus nad restničnostnimi šovi. Prav tako sem izrazila svoje usmiljenje/sočutje do osebkov, ki dejansko mislijo, da se da z minimalnim matrom doseči slavo, žaromete in potem glamurno življenje do konca svojih dni. Have you guys some life and grow up! Tudi ne vidim, v čem je zanimivo gledati sleharnika, kako se čoha, lula in kaka in govori stavke, v katerih ni ločil.....Sploh pa me ne zanima, kako prazno življenje mora imeti nekdo, ki pristane na več kot en mesec (ali koliko to traja) na življenje z njemu podobnimi luzerji. A ljudje ne hodijo v šole, službe??? Za tiste, ki zmorejo kaj več, kot stavke brez ločil, pa priporočam ogled nocojšnjega Dokumentarca na nacionalki - govor bo o gospodu Janku Lavrinu, filologu in slavistu - da boste videli, kdo je bil pa res car. Vendelina jr. |
se človek odloči, da bo naredil pozitiven šov iz svojega življenja. V smislu, da igra glavno vlogo v svojem življenju (da ima kontrolo nad svojim življenjem in da ga ne premetava gor-in-dol) in da ga to neizmerno veseli.
Nekje sem že napisala, da Vendelina poskrbi za samopromocijo in to, da poskuša igrati povsod, kjer se oglasi, glavno vlogo....![]()
Poudarjam- s tistim, kar napiše, se sicer marsikdaj strinjam, skoraj nikoli pa mi ni všeč način na kateri to počne
- deluje mi nekako vzvišeno. Mislim, da se nekako strinjam z escado.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Ajdov kruh z orehi