28. jan 2008 18:54
Ja, res tako piše. Recept že čaka na vrsto. Hvala! ham-njam
28. jan 2008 18:54
Ja, res tako piše. Recept že čaka na vrsto. Hvala! ham-njam
31. jan 2008 7:08
Včeraj sem končno nabavila pekač za vaflje. Seveda smo ga takoj sprobali - spekla sem maslene vaflje iz baze. Čudovito.
31. jan 2008 8:35
Jest pa še nikol nisem jedla vaflje.Kako pa se to je,a je to kot sladkarija? lp.Bojči bojči
31. jan 2008 9:06
Vaflji se lahko jejo sladki ali pa slani. Lahko se primerjajo s palačinkami, ker se lahko namažejo z marmelado, viki kremo,..Če daš več sladkorja so bolj sladki. Jaz jih obožujem maslene z javorjevim sirupom. Čisto ameriško ja. Ali pa posute s sladkorjem in cimetom.
31. jan 2008 9:09
A kdo ve, kje bi se dalo kupit tak pekač za vflje? (Da pridejo tanki.) http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS sara
29. feb 2008 19:58
Da se še jaz pridružim klubu ljubiteljev vafljev: danes sem jih prvič pekla, po receptu, ki je bil priložen. Mmmmmmmmmm ... Atina
29. feb 2008 20:33
Je kateri uspelo speči vaflje kot naprimer v napolitankah? Bom sprobala z vodo moko in jajcem. Kaj mislite? ham-njam
1. mar 2008 1:59
Sara vidmar tega se pri nas ne dobi, sem že iskala. Ena mš, gre v bistvu za isto zadevo, rabiš pekač...
5. jun 2008 11:19
Pred časom sem spraševala za aparat za tanke vaflje. Zdaj sem ga pa našla v Lidlu. Speče na tanko, v obliki kroga, z rahlim vzorcem mreže. Pečen vafelj zrolaš in dobiš kornet za sladoled. Mislim, da je cena 16 evrov. Mogoče bi še koga zanimalo, zato delim informacijo.
6. jun 2008 11:53
sara, a si ga sprobala? A res peče tanko?
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Mango cheesecake brez peke