Fish picnic način plačila

Anamarija, ti si pa res dobra kot potička...upam da bo potem res to kaj pomagalo, drugače jih dobite za ušesa:) p, m
No,do 8.6. pa upam da mi bo ratalo mojega "tastarega" omehčat.Če ne,si bom morala poiskat mlajšega. Vesna Leben
Če rabiš mehčalec, ti jaz odstopim eno flašo Loni Makaroni
Sama sem tako dobro uporabila varekino, da je moj kar zginil Loni Makaroni
Pa kje si ta datum našla?? Vsem ki se ta dan prijavite častim pijačo! Anamarija ti pa vodi evidenco. jass
Loni Vesna Leben
pa spravimo zopet na vrh, da se ne pozabi. reza

jass je napisal/a:
Pa kje si ta datum našla?? Vsem ki se ta dan prijavite častim pijačo! Anamarija ti pa vodi evidenco. jass

Žal, moram preklicati prijavo.  Jass, kaj moj pubec tudi dobi deci rdečega, če se prijavi 08.06. ? Ja ? Potem takem, še sina odjavljam :))   Anamarija, ti pa piši 2x

siba
Čas neusmiljeno teče, smo že 4.5.2007, na voljo je še prostih mest, pohitite, da vam ne bo žal. lp Anamarija
anamarija, za en mesec prehitevaš. Ustavi malo konje Da ne boš do 23.6. pregorela Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti