31. maj 2007 20:35
Anamarija jaz se sploh nisem prijavila. Od kje ti prijava? Mogoče se mi meša
31. maj 2007 20:35
Anamarija jaz se sploh nisem prijavila. Od kje ti prijava? Mogoče se mi meša
31. maj 2007 21:56
Rimljanka, bo vredu, bom počakala, Riba-ribica, veš da razumem, Kača, a ti imaš že kar obe? Katti, ti pa sploh nisi za štose
1. jun 2007 7:24
Dobro jutro! Podaljšam rok plačila do 15.6., več pa ne morem, res
1. jun 2007 7:34
Anamarija, moja malenkost bo do 15.6. sigurno vedela, kako in kaj, kot pa veš, ne jem ničesar od navedenega. Loni Makaroni
1. jun 2007 10:23
Anamarija, jaz bi tudi bila v tistem klubu podaljšanih, prosim
1. jun 2007 10:38
Anamarija1, jaz, zal, do 18.6. ne bom znala kako in kaj. V Italiji bodo namrec tega dne zaceli maturitetni izpiti in bom takrat odkrila, ce bom v kaki komisiji. Vceraj so sicer objavili imena komisarjev, mene na seznamu ni, vendar se lahko zgodi, da kdo iz med komisarjev zboli (kar je glede na tezave, ki so z maturo povezane, zelo verjetno), pa moram takoj vskociti in nadomescati. No, upam, da bodo vsi zdravi ..... Je prepozno, ce ti javim sele 18.6.? LP ribica
1. jun 2007 10:44
| Loni je napisal/a: |
| Anamarija, moja malenkost bo do 15.6. sigurno vedela, kako in kaj, kot pa veš, ne jem ničesar od navedenega.
Loni Makaroni |
1. jun 2007 10:45
Ne bit huda no. Prosim!
1. jun 2007 10:48
Blanchy, Ribica in...če si želite priti, ni problem, bom jaz za vaju založila in še za koga, o tem pa bi raje preko Zs. lp
1. jun 2007 10:49
| katti je napisal/a: |
| Ne bit huda no. Prosim!
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Dušeno sladko zelje