Ceca - ali ste morda to vedeli o njej???

Njena biografija:

bila je .....

http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id

darjasova

Zanimivo, tudi komentarji......ko bereš mišljenja na tej strani potrebuješ čelado - da te kaj ne zadane..ha ha (sploh dajte pogledat zadnje odstavke) titta
ma brez veze, s čim se ljudje ubadajo- mo ...za dobrim konjem se vedno praši...pejte raje ven regrat nabirat. Petra 1
Uf regrat ravno nabrala, samo še operem ga. Glede prvega pa dala sem gor kar je itak že na vseh forumih in naj vidijo ljudje še drugo plat resnice, ne samo tisto lepo. Itak naj si pa vsak misli svoje.... darjasova
Prav je, da se izve tudi kaj takega, kar sem ravno prebrala. Nekateri bi radi, da se ne bi pisalo, kaj je počel njen mož. Ne verjamem , da ona ni vedela nič o tem. Kar se njene preteklosti tiče, pa bi rekla, da imamo Slovenci lep pregovor: Ni vse zlato, kar se sveti. hotlejdi
Ja regrat v solati je re odličen. Dober tek! LP! fakin712
Ja ob sedmih zvečer bom jedla regrat, zraven pa panirane melancane in tatarsko omakco. Njami. Se mi že sline cedijo! darjasova
Evo ,sem šla gledat ,pa je preveč za brat ,tako sem samo preletela.Mi je pa všeč tisti fantek ,ki mu dol visi..... lp goga
A regrat že nabirate? Kako pa ga pripravljate? jade
s toplim krompirjem, jajcem pa v veliki skledi.... mislim, da je v tem ves čar.... titta
Regrat in motovilec, čez pa tuna, koruza, jogurt, malo kisa. Njami. Glede Cece pa: prebrala sem. Link je dodan tudi pri prejšnji temi o Ceci. Tako in tako je ne poslušam, pa ne zaradi nje, ampak zato, ker mi pač tovrstna glasba ne paše. Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti