Kje bi bilo možno nabaviti palčke in modelčke za sladoled narejen doma? Zanima me pa tudi, če mogoče kdo ve, kje bi se dalo kupiti pribor/modelčke za doma narejeno čokolado (pred leti prodajal Neckermann, sedaj ne več).
barb_b
Kje bi bilo možno nabaviti palčke in modelčke za sladoled narejen doma? Zanima me pa tudi, če mogoče kdo ve, kje bi se dalo kupiti pribor/modelčke za doma narejeno čokolado (pred leti prodajal Neckermann, sedaj ne več).
barb_b
Čokolado lahko vliješ tudi v plastiko od bonboniere. Lepo ven pade pa še zastonj je...
lp Saša
Mir in dobro!Imam kup modelčkov za čokolado, od rožic, medvedkov, pentelj in številnih drugih oblik, vključno s takimi, da se iz čokoalde lahko naredijo skledice (take, kot so papirnate za muffine na primer). Vse to je bilo priloženo k posodi za taljenje čokolade, ki sem jo prred nekaj leti kupila v prodajalni TV shop v MB. Posoda je podobna džezvi, spodnja je malo širša in trebušasta, manjša se lepo prilega vanjo, tako da ni nevarnosti, da bi voda brizgnila v čokolado, če bi že zavrela. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Tarte tatin z jabolki