Nova članica

Lepo pzdravljeni vsi ta novi,posebno fantke imamo tu radi Bybyka,smeškote boš priklicala tako ,da pritisneš na rumeni krogec,ki ga imaš na desni strani . lp goga
gogad hvala za namig pa pa bybyka
dobrodošli vsi novi in stari člani med odvisniki reza
Pozdravljeni. Tako, pa sem tudi uradno vaša, čeprav vas že dolgo časa spremljam.Predvsem me zanima peka sladic, zato so mi vaši recepti zelo dobrodošli. Mogoče se ne bom dosti oglašala, vendar vedite da sem vedno z vami. čao,čao Irena54 Irena54
dobrodosla med zasvojenci. Priznam, da sem osebno prav zasvojena s tem racunalnikom - pa tako sem bila huda na otroke, ko so cele popoldneve prezdeli pred racunalnikom. Ha ha pa lep pozdrav bybyka
pozdravljeni!Skoraj vsaki dan prebiram članke in sem navdušena nad idejami, nasveti. upam ,da bom tudi jaz kod nova članica kaj pripomogla.Čestitke starim članom!!! BISERKA55
Se že veselimo. Pozdravljene vse nove med nami, Mamamia mamamia
Dobrodošla! buča
Pozdravljena med odvisniki. tamalaursa
pozdravljena, kuha je full kul. pa še ogromno drugega izveš. kmalu se srečaš z novo zasvojenostjo. ki ti polepša vsak dan. m.schafe

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti