Zanima me kaj ji vse kuhate za kosilo.Nisem glih rojena kuharica,pa mi mal manjka idej.Pa tudi kaj jim dajete za večerjo in tako vmes.Naš bi kar skoz jedel.lp
mici1
Zanima me kaj ji vse kuhate za kosilo.Nisem glih rojena kuharica,pa mi mal manjka idej.Pa tudi kaj jim dajete za večerjo in tako vmes.Naš bi kar skoz jedel.lp
mici1
Tudi jaz ne kompliciram, je vse kar jemo mi. Našo hrano je začel jesti pri 11. mesecih in sicer najprej je jedel z nami segedin in žgance. Sedaj je kakšen dan manj, kakšen dan pa poje več kot jaz. Kakor mu paše. Ne kuham mu posebkov, ker želim, da se nauči, da se je to, kar je kuhano.
Za zajtrk ali večerjo: kruh z marmelado, medom, pašteto, trikotnimi sirčki, sirom, jajce (mehko kuhan, na oko, pečen kot palačinka, umešan) včasih dobi poli salamo, hrenovko, ....Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Polnjene paprike