Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Ela, tvoje pisanje je pa tako, kot bi pisala jaz, le s to razliko, da je moja svakinja vsakič, ko ji ob kakšnem praznovanju ponudim hrano ali sladico, na dieti. Potem se pa doma nažira, ker je morala nekaj ur "biti na dieti". Ne vem, od česa se potem tako redi, a od zraka?![]()
![]()
. Tudi jaz, kadar sem kje na obisku, poskusim vsako ponujeno stvar in poprosim za recept, če jedi ne poznam in mi je všeč. Se nikoli ne pustim prositi, da kaj vzamem z mize, ker vem, kako zoprno je meni, kadar komu kaj ponujam, pa s krožnika skoraj nič ne vzame. Se mi zdi, kot da bi bilo vse pripravljeno zanič. Pa sem prepričana, da ni, saj se verjetno vsaka kuharica za obiskovalce še bolj potrudi, kot bi se samo za domače.
Se pa ob raznih takih priložnostih držim reka: KDOR JEZIKA ŠPARA JE KRUHA LAČEN!
kačaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Ribja juha s testeninami