Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Ni depresivno stati 6 ur na dežju če nisi zbolel za depresijo.
Težava je v tem, ker ljudje enačijo pogovorno označevanje depresije od klinične. Pa je precejšnja razlika med tem, ko nekomu potožiš, da si "depresiven", pomeni da se ti tisti dan nič ne ljubi in med tem, da imaš to bolezen.
Enako je tudi s panično motnjo. Tistim, ki jo nimajo, pomeni to, da si v paniki enako temu, ko sami kdaj pozabijo ključe od avta in se jim mudi v službo. Napad panike kot bolezenskega stanja oz. vrste depresivne motnje je popolnoma drugačen od pogovorne panike.
V tem je težava depresivnih stanj. Ljudje, ki jih nimajo, jih ne razumejo.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Zanima me kako potem to urediš? Saj vem, da lahko tudi mene zadane. lp, vanjatajnsek |
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Noa, hvala za pismo. Res! V prvem sporočilu je pošiljatelj prosil za nasvet - se mi zdi, da prosi za pomoč in ne za jamranje, kako, da je to res hudičevo hudo, pa kako je vam ( nekaterim ) enako, pa kako ne pomaga to , pa ne ono. No, morda se pa motim. Grem v službo in bom kakih 6-7 ur stala na dežju - depresivno? Ne. vanjatajnsek |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Slana pita (Salty pie)