ojla vsem,
vem da ne bom napisala nič kar še ne veste vsi, ki delite z mano odvisnost od tele naše kulinarike, ampak tale stran je pa res ZAKON!!! Odkar sem jo odkrila, skoraj vsak dan pokukam semle gor in vedno me kaj zadrži in pritegne. Sicer ne pišem dosti postov, ker potem bi ostajala še dalj časa, ampak večinoma spremljam. Bolj kot vse nove informacije glede česarkoli v našem vsakdanu,ki sem jih pridobila tu, me veseli to nekakšno vzdušje, ki vlada na tej strani. Razen par izbruhov (kar se nam itak vsem dogaja tu pa tam) je ta stran res ena sama ljuba pozitiva!! Ogromno vas je pripravljenih pomagat in to ne samo z informacijami, znanjem in s svojim časom, ampak tudi v drugim oblikah.
Zadnje čase se mi zdi tale naš svet vedno bolj absurden in ironičen. Kamorkoli se obrneš, so vsi nekaj živčni in nervozni, folku se utrga za malenkosti, da pa sploh ne pademo v debato o absurdnosti svetovne ureditve, politike in razmer, ki vladajo. zadnjič sem spet videla v časopisu frazo: USTAVITE ZEMLJO, RAD BI IZSTOPIL in na to pomislim vsaj 10x na dan.
Sem mnenja, da sami ustvarjamo našo realnost, torej tudi vse razmere in odnose okoli nas. in mislim, da tale stran vsaj malo, če ne že veliko, pripomore k malo bolj pozitivnemu mišljenju in odnosom med ljudmi. z malim se začne.
zato svaka čast vsem, ki ustvarjate tale page in vsem, ki sodelujete na njem. mene vsak dan spravite v boljšo voljo!
bom pa verjetno mogla uvest začasen moratorij na ogledovanje kulinarike, ker je pa že res skrajni čas, da diplomiram (ja kaj čem, če je pa tako vabljiva, da se urca al pa dve takoj okrog obrneta )
lp goga
sam da se kuha..