Štajersko srečanje

Prav lepa zahvala vsem udeležencem srečanja za prijetno druženje. Prisrčna zahvala " organizacijskem odboru " ( blanchy, rimljanka, škarpina - po abecednem vrstnem redu, če se prav spomnim abecede ) za lepo in uspešno organizacijo, ter prikupna darila. Posebna zahvale gre SIBI za gemaj Specialna zahvala elaphus za prevoz, pa tudi za to, da me ni vrgla iz avta na povratku ( saj bi me, le do besede ni prišla, kolk sem čvekal). ežoj
Hvala organizatorkam srečanja za prijeten večer, prav tako vsem ostalim za prijeten klepet. Lep vikend vam želim Migla
Tudi jaz se zahvaljujem organizatorkam za lepo pripravljeno srečanje.Hvala za darilca in polno mizo peciva. Pot domov pa je bila polna smeha. Lep pozdrav jelcy
Tudijaz sem prišla srečno domov.Je bila taka megla,da sem komaj našla. Srečanje je bilo super lepo smo se načvekali! Res je lahko žal vsem, ki nistebili tam. Hvala organizacijskemu odboru za res uspelo srečanje. Lep pozdrav vsem in lep dan!!! Kje so pa fotografije? Še vsi spite? Romanad
Ker sem že na vratih doma naletela na negodovanje - pričakovano, ker nisem nikomur povedala, kam grem, sem jim takoj pokazala opravičilce. Punce in fantje, fejst je bilo, Rimljankine poljubčke pa še zdaj zobamo. Loni Makaroni
a so že slikce?da še mi vidimo... matilda
ežoj, malo po žepih poglej , nisem čisto prepričana, da je bil tisti žakeljček od elaphus dobro zaprt...škatla je pa tudi imela "luft" Ognjič
se vidi da ni bilo naše "tajnice" Dušanke na štajerskem,ona nas ne pusti čakat...fotke bi rade fidle... ...joj,firbec babji... Vesna Leben
Tudi mene so spustili do računalnika, zato se zahvaljujem vsem trem organizatorkam, bilo je nepozabno, tistim, ki so ostali doma, naj bo krepko žal. Pa hvala za darilca! Opravičila pa nisem potrebovala, ker so vsi spali (dva sinova in en maček). riba-ribica
SIBA, smo vse premislile, verjemi..........se bomo pustile prosit.......pa fejst............a ne obupat........................... ....saj v bistvu že čakamo.......... rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti