4. jan 2007 12:35
Vsaka čast, jernej! Ko sem začela brati tvoje prve stavke, sem samo čakala, kje bo pisalo - da ne boste pluskoti prikrajšani.... Majčkeno te pa že poznam, hi hi!! Res na vse misliš, bravo!! jasna
4. jan 2007 12:35
Vsaka čast, jernej! Ko sem začela brati tvoje prve stavke, sem samo čakala, kje bo pisalo - da ne boste pluskoti prikrajšani.... Majčkeno te pa že poznam, hi hi!! Res na vse misliš, bravo!! jasna
4. jan 2007 12:41
jasna1: Če lahko preizkusi. Kot kaže enim natisne preveliko ;-( Ne vem zakaj...
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. jan 2007 12:52
Jernej, tudi to sem že sprobala, spet v pomanjšani obliki (Mozzila). jankica
4. jan 2007 12:58
Ma, zdaj se pa že sama sebi zdim sitna. Saj recepte lahko prenašam v beležko ali pa sprintam po starem. Bo že. Hvala vseeno za trud. jankica
4. jan 2007 13:02
jankica: ko daš print brez priprave ti stiska pomanjšano? Potem je pa nekaj z brskalnikom narobe 100%!
4. jan 2007 13:33
Jernej in Bojan
4. jan 2007 13:33
Vidis jerneja, pa imas spet delo
4. jan 2007 14:23
Zdej me je pa malo sram
4. jan 2007 14:30
Novega diazjna se ne da stlačiti v A5. Star bo še dolgo ostal, vprašanje pa je, če bomo nove stvari, ki bodo povezane z receptom, tudi uvajali vanj. No morda pa, če veliko uporabnikov printa na A5.
4. jan 2007 16:34
Meni natisne tako kot mora biti. jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)