Živjo!
Moja mamica v soboto praznuje 50 let. Lepo bi Vas prosila, za bilokakšen primeren verz. Vem, da je o tem že bilo govora, zato vse "pluskote" prosim za pomoč. NAjlepša hvala!
Karmen
jessy6
Živjo!
Moja mamica v soboto praznuje 50 let. Lepo bi Vas prosila, za bilokakšen primeren verz. Vem, da je o tem že bilo govora, zato vse "pluskote" prosim za pomoč. NAjlepša hvala!
Karmen
jessy6
| vemves je napisal/a: |
| yessy,kaj pa če bi ji napisala kaj po svoje,saj ni potrebno da je ravno verz.Če je misel napisana iz sebe,za mamo,je to lepše,kot vsaka,že napisana misel.Tisto,o zrelih pedesetih letih,pa.....je meni tako prežvečeno.Če bo prišlo iskreno in iz srca,bo to najlepša misel,ki jo mama želi slišati,pa če so to samo besede,ki imajo zelo veliko moč;rada te imam,mama.Tudi to ne zmore vsak ali pa nima več možnosti.Ti jo imaš,pa jo dobro izkoriti. [smarnica]Saša |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Jernejev zelenjavni curry