Curry riž s tofujem
Težko greš na blato, ne glede ali si zaprta ali odprta, imaš hude bolečine v spodnjem delu trebuha, ne moreš sedeti. Pred leti sem uporabljala mazilo Faktu, baje da se ga ponovno dobi., sicer pa tole zoprno in bolečo težavo sem si odpravila z uporabo jabolčnega kisa.
AnamarijaZnak za notranje hemeroide je lahko tudi sveža kri v blatu. Seveda je nujen takojšen pregled pri zdravnku, ni pa treba pomisliti ravno na najhujše.
Cila| mesni je napisal/a: |
| mene že dlje časa boli v predelu trtice. najprej sem mislila da je križ potem pa me je začelo bolet še vse naokoli.sem ful panična ker sem pomislila na raka na debelem črevesu.mesni |
Tudi v predelu trtice boli, pa je res taka bolečna da ne ločiš ali so hemaroidi ali je križ, tako da nastran paniko, pa si takoj maži s kakšnim mazilom.
Anamarija| Cila je napisal/a: |
Znak za notranje hemeroide je lahko tudi sveža kri v blatu. Seveda je nujen takojšen pregled pri zdravnku, ni pa treba pomisliti ravno na najhujše. Cila |
Ko pa krvaviš pa ne boli več, ker so hemaroidi počili.
Anamarija| mesni je napisal/a: |
| mene že dlje časa boli v predelu trtice. najprej sem mislila da je križ potem pa me je začelo bolet še vse naokoli.sem ful panična ker sem pomislila na raka na debelem črevesu. mesni |
A je kdo ze preiskusil to zdravilo za hemeroide, ki ga prodajajo na www.stoppain.eu ?
Anita1999Malo ven iz smeri, a vendarle:
- "hemeroidna" mazila se uporabljajo tudi za mlajši videz kože na obrazu ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Fokača s paradižnikom in timijanom