Svedri s parmezanovo kremo
Moja družina šteje sedaj 4 odrasle člane, 3 verižne kadilce in mene, ki nikoli nisem kadila. Oče je umrl zaradi nenadnega srčnega infarkta in zamašenih žil, ki so bile posledice več kot šestdesetletnega kajenja.
Muke odvajanja poznam kot tretja oseba ( drugi se med sabo kontrolirajo) in ne vem, kaj ta razvada pomeni, se mi pa kadilci hudo smilijo.
Rada pa bi odgovor: ali je omejitev kajenja v javnosti, predvsem v lokalih vplivala na zmanjšan obseg kajenja ali celo na odpoved kajanju ?
PS Bivšim kadilcem se reče kadilski janičarji.
F r i n aMislim, da prepoved kajenja v lokalih ni zmanjšala števila kadilcev. Povečala je število ljudi, ki s prižgano cigareto gredo svojo pot po ulici in povsod drugod.
TittaNehala 1.1. 2000. 9 let je bilo pravkar... :)
V petek je minilo leto, kar ne kadim, vzrok prenehanja je enak, kot pri vendelini, le tisti miselni proces je bil, kot kaže, bolj temeljit...ker meni namreč ta reč zdaj smrdi, da ni za povedat, kako!
Sicer pa se tudi pri nas ne kadi in se ni kadilo v stanovanju (razen ob res izrednih priložnostih včasih...danes pa ne več), kadilski kotiček (ki ga koruznik še vedno pridno uporablja) je na balkonu.
Upam, da mi bodo cigarete vedno smrdele!
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Jajčevci s sirom na veganski način